Een pakket versturen naar Engeland?

Het is super eenvoudig om naar het Verenigd Koninkrijk te verturen via ParcelParcel. Benieuwd naar onze verzendopties voor Engeland? Vul de gegevens in van je zending hieronder en bereken direct de verzendkosten van bekende vervoerders zoals FedEx, UPS DHL, TNT, DPD, DSV en Skynet 👇

Zij verzonden ook naar Engeland via ParcelParcel 👇

Je pakket verzenden naar Engeland doe je snel en eenvoudig met ParcelParcel. Dankzij de samenwerkingen met onze vervoerders zoals FedEx, TNT en DHL kunnen wij jouw pakket supersnel afleveren op de plaats van bestemming. Het versturen van een pakket naar Engeland is met ParcelParcel heel simpel. Kies zelf de vervoerder die jij het meest geschikt vindt voor het verzenden van jouw pakket, document of pallet. Vervolgens vul je de adresgegevens in van de ontvanger in Engeland, je volbrengt de betaalstappen en je hebt het verzendlabel al binnen. Jouw pakket wordt opgehaald door de vervoerder en razendsnel afgeleverd. Wij bieden naast voordelige verzendtarieven ook een uitmuntende service als het gaat om logistieke ondersteuning en advies over exporteren of importeren. Je kunt je zending namelijk 24/7 traceren via de track & trace code en je hebt altijd toegang tot onze gratis support. Wil jij ook besparen op je verzendkosten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Pakket versturen naar Engeland kosten 

Bij het verzenden van pakketten, documenten of pallets naar het Verenigd Koninkrijk kun je via ParcelParcel kiezen uit diverse verzendopties. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk service tegen een scherp tarief. De kosten voor een pakket versturen naar Engeland kun je gemakkelijk en snel berekenen via onze handige tariefcalculator. Hierbij krijg je direct een overzicht van alle verzendtarieven en zo krijg je een duidelijk inzicht in de kosten voor een pakket verzenden naar Engeland. Het enige wat je nodig voor deze calculator hebt zijn de afmetingen en het gewicht van jouw pakket om een tarief te zien. Bij ParcelParcel kun je tot wel 70% besparen op jouw verzendkosten, dus maak snel gebruik van ons handige verzendplatform voor het verzenden van jouw pakket naar Engeland. 

Exporteren naar of importeren uit Engeland na de Brexit

Verstuur je goederen naar het Verenigd Koninkrijk en maak je je zorgen om de Brexit? Dat is niet nodig! ParcelParcel is volledig voorbereid en bij ons ben je in goede handen. De belangrijkste aanpassingen voor het verzenden naar het Verenigd Koninkrijk, zijn verwerkt in ons verzendplatform. Zo krijg je automatisch de juiste douanepapieren indien nodig. Je hoeft zelf geen formulieren in te vullen, maar kunt met één druk op de knop zorgeloos exporteren naar of importeren uit Engeland  Wat kan je wel zelf regelen? Lees het in onze blog over zorgeloos exporteren en importeren na de Brexit.

Lees hier meer over een pakket versturen vanuit Engeland naar Nederland

 

 

Wat vroegen andere verzenders zich af die verstuurden naar Engeland?

Een pakket versturen naar Engeland? Zo geregeld.

  • Vergelijk de beste vervoerders vanaf één website
  • Je zending wordt gratis opgehaald
  • Altijd aangetekend afgeleverd
  • Maak een douanefactuur aan tijdens het inboeken
  • Internationaal exporteren of importeren
  • Betaal veilig via iDeal, Bancontact of creditcard
  • We controleren op de meestgemaakte fouten

🎁 Nog nooit via ParcelParcel verzonden? Probeer ons uit en gebruik tijdelijk de kortingscode Kopieer kortingscodeENGELAND10 voor 10% korting op de transportkosten van je eerste zending naar Engeland (instructies).

Verzendopties voor Engeland
FedEx Economy Tarief berekenen
UPS Standard Tarief berekenen
TNT Economy Tarief berekenen
DHL Express Tarief berekenen
TNT Express Tarief berekenen

💡 Je hebt geen account nodig om verzendkosten te berekenen

Heb je een vraag of hulp nodig?

Stuur ons een e-mail

Stuur ons een e-mail

[email protected]
Chat met een specialist

Chat met een specialist

Start chat